Rreth Nesh

SUKSESI JUAJ, KËNAQËSIA JONË!

E ardhmja i perket teknologjise dhe ne ua veme ate ne dispozicionin tuaj!
Image

ALDSTUDIO

Aldstudio është kompani e fokusuar në fushën e teknologjisë informacionit, inovationit, dizajnit, marketingut e promocionit. Misioni ynë është t'ju ofrojmë shërbime cilësore që promovojnë dhe zhvillojnë më tej biznesin dhe veprimtrinë tuaj. Ne ju oforjomë shërbime me çmimet më të ulta në treg. Moto e punës tonë janë profesionalizmi, besimi, korrektësia. E ardhmja i përket teknologjisë dhe ne ju mondësojmë ta përdorni atë në shërbimin tuaj

AldStudio Team

Te gatshëm që eksperiencën tonë ta vemë në shërbim të suksesit tuaj.

AldStudio

Skuadra jonë përbëhet nga profesionistë me eksperinecë disavjecare në fushën e teknologjisë dhe inovacionit si: webdizajner, server menaxher, grafik dizajner, administrator rrjetesh, programues, menaxher databaze, specialist rrjeti, teknik servisi, ekspert marketingu dhe promocioni, etj. Ne perpiqemi te plotesojme pritshmerite tuaja dhe besojme se ia kemi arritur ketij qellimi. Vleresimi juaj eshte tregues i punes sone dhe besimit qe na keni dhene:

Vleresimi i klienteve per Web Design98%
Vleresimi i klienteve Programim95%
Vleresimi i klienteve Grafik dizajn98%
Vleresimi i klienteve Marketing dhe promocion95%
Vleresimi per Sherbimet komjuterike dhe kancelarie99%
Vleresimi i klienteve per Domain & Hosting96%

Përse Aldstudio?

Kreativiteti
Pjesë e ekipit tonë janë të rinj dhe të reja të motivuar dhe me dëshirë të madhe për të zhvilluar më tej aftësitë e tyre profesionale. Kreativë, fleksibël, kërkues dhe hulumtues ndaj zhvillimeve të reja.

Na kontaktoni

Ne jemi te gatshem te diskutojme dhe ndajme eksperienca

Kontakt

ALDSTUDIO 1: Zyra Qendrore, Rruga 3 Dëshmoret, Tiranë.

ALDSTUDIO 2: Rruga Rinia, Pogradec.

Web: www.aldistudio.com

Mail: [email protected]

Tel: 0675584455

 

Na Ndiqëni në Facebook

Search

8fc37b74b608a622588fbaa361485f32